Uitgebreid zoeken

Villa in L’alfàs Del Pi €985,000

Fantastische en ruime villa met zicht op zee en bergen. Deze villa is 1.000m2 groot en staat op een grondstuk van 5.500m2 De villa is zeer goed uitgerust met o.a zonnepanelen die elektriciteit leveren voor gans het huis .
Alle regenwater wordt opgevangen in een deposit die met automatische bevloeiing u van een mooie bloemen en plantentuin voorziet.
De vensters zijn van dubbel glas inbraak beveiligd en er is een intern en externe alarm installatie. Enkel de hoogste kwaliteit materialen zijn in deze villa gebruikt.
Verder is er een apart gastenappartement met privé ingang. Dit gastenappartement bestaat uit 3 slaapkamers, twee badkamers, een amerikaanse keuken, een woonkamer met een eethoek en zitkamer
​Het hoofdhuis​ heeft ook drie slaapkamers, twee badkamers, een toilet, een grote keuken, een hal, een eetkamer, een woonkamer met open haard, een bibliotheek, een tv-kamer en een ruime woonkamer met toegang tot een groot terras.​ Er zijn twee garages, één voor 2 auto´s​ en de andere voor 4-5 auto´s. Het grote verwarmde zwembad heeft een automatisch afdeksysteem om het water warm te houden.
De tuin heeft volwassen planten en bomen en bloemenperken.
Maak een afspraak om dit te bezichtigen!
See youtube See YouTube https://www.youtube.com/watch?v=5-kHBFZ9a0Q&t=58s

Extra eigenschappen
  • ZwembadMeer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie over dit object? Aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren! Vul simpelweg het volgende formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht *
Als uw vraag specifiek voor dit object is, zorg dan dat de referentie of URL is vermeld (zoals voor-ingevuld).