Uitgebreid zoeken

Villa in L’albir €885,000

SPECIAAL ONTWORPEN MODERNE VILLA IN ALBIR IN ALBIR! GEBOUWD MET HOOGWAARDIGE MATERIALEN !! Amerikaanse keuken en een grote woon-eetkamer met zwevende trap! Uitzonderlijke grote ramen met een open uitzicht op de Ifach van Calpe tot de Sierra Helada de Albir. Automatische zonwering voor deze hoge vensters. Ontworpen door het beroemde architectenbureau Arqiforma van Pepe Resina. Een groot perceel van 2800m2 met een zwembad en een vijver.
De tuin heeft een modern, minimalistisch Japans ontwerp. Het huis heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 en-suite.
De designkeuken lijkt weggelopen uit een tijdschrift voor interieurontwerp. Naast een garage is er buiten nog plaats om 10 auto's te parkeren. Dicht bij het centrum van Albir en Alfaz del Pi en op loopafstand van de supermarkt. Je moet deze zien!
Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie over dit object? Aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren! Vul simpelweg het volgende formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht *
Als uw vraag specifiek voor dit object is, zorg dan dat de referentie of URL is vermeld (zoals voor-ingevuld).