Uitgebreid zoeken

Villa in La Nucia €365,000

MOOIE ZEN STIJL VILLA IN LA NUCIA. Dit is een mooie en gebruiksvriendelijke gezinswoning met een hoge kwaliteit​ standaard​! Vanuit de woonkamer met grote ramen geniet u van een panoramisch zeezicht. In de tuin met zwembad is er een verrassende​ ​zomerkeuken en een buiten​-​eethoek in de schaduw ​met ​ een mooi uitzicht op de tuin en de vijver. De villa zelf heeft op de begane grond 3 slaapkamers, 1 badkamer, een ​super ​designkeuken ​zo maar ​weggelopen uit een modetijdschrift, een ​open ​woonkamer ​aansluitend ​op een buitenterras​ met jacuzzi ​
Het hele huis is voorzien van dubbele beglazing, airco en centrale verwarming met gasolie. Een verdiep lager ​heeft ​dit huis een apart gastenverblijf met een grote slaapkamer ​en kleine slaapkamer ​en een mooie badkamer. De villa heeft een garage en een parkeerplaats buiten voor 4 auto's. De grootste troef is de "zen" atmosfeer van de villa en de tuin, waardoor u zich onmiddellijk "thuis" voelt.

Extra eigenschappen
  • ZwembadMeer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie over dit object? Aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren! Vul simpelweg het volgende formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht *
Als uw vraag specifiek voor dit object is, zorg dan dat de referentie of URL is vermeld (zoals voor-ingevuld).