Uitgebreid zoeken

Appartement in Finestrat €290,000

Luxe appartementen in Finestrat met uitzicht op een prachtige horizon, de Middellandse Zee, allemaal uitgerust met de nieuwste technologie toegepast op comfort, aerothermische airconditioning, slimme mailboxen, thermische en akoestische isolatie. Resort ontworpen voor u om te genieten van het groen, sportruimten, buiten- en verwarmde zwembaden, jacuzzi, sauna, paddle, fitnessruimte ... en dit alles, met toegankelijkheidsgarantie voor mensen met beperkte mobiliteit en met de garantie om in een beschermd gebied te wonen voor private veiligheid. Oppervlakte 141.19 m², 2 badkamer (s), 3 slaapkamer (s)
Exterieur, Bergruimte, niet gemeubeld , Garage, Terras, Volledig ingerichte keuken, Air conditioning, Zwembad, Lift, Inbouwkasten, Individueel warm water, Aangepast voor gehandicapten, Climalit ramen, Gelakte binnendeuren, Gladde verf
Energie beoordeling: B
BOEK NU EEN BEZOEK AAN DIT PROJECT!
Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie over dit object? Aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren! Vul simpelweg het volgende formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht *
Als uw vraag specifiek voor dit object is, zorg dan dat de referentie of URL is vermeld (zoals voor-ingevuld).